Scroll to top
S.C DUTESCU PROFESIONAL CLEANING S.R.L
Services

DISTRIBUITOR DE ECHIPAMENTE, UTILAJE SI CONSUMABILE PROFESIONALE PENTRU CURATENIE

We created a visual storytelling experience to spotlight Harmless Harvest’s ground-breaking ecosystem based business.

UNIC DISTRIBUITOR MARCA FIORENTINI

SC Dutescu Profesional Cleaning SRL este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai importante si cunoscute companii importatoare de masini de spalare/aspirare cu perii si masini de maturat, marca Fiorentini Italia.
In prezent, importam o gama completa de masini de spalat/aspirat si masini de maturat (actionate cu om la bord sau actionate prin impingere), aspiratoare cu vacuum, masini monodisc precum si alte echipamente profesionale ce tin de curatenia unei institutii (masini pentru intretinerea podelelor, aspiratoare pentru mochete, carpete, covoare, uscatoare etc.).

ACTIVITATE

Incepand din anul 1978 ING FIORENTINI SRL s-a dedicat conceperii si construirii echipamentelor industriale de curatat si este in prezent lider european si italian in productia acestora. Odata cu cresterea continua a afacerii, compania ING FIORENTINI a ajuns sa produca o gama completa de masini de maturat automate, echipamente de spalat, echipamente pentru mentenanta, masini de tractat de mici dimensiuni precum si o gama larga de aspiratoare profesionale.

Compania produce echipamente de inalta calitate, compacte si robuste; ING FIORENTINI SRL a obtinut astfel certificatul de calitate ISO 9001:00. Faptul ca produsele noastre sunt destinate clientilor exigenti referitor la inalta calitate, eficienta si fiabilitate a echipamentelor, pune solicitarile specifice ale acestora in centrul activitatii noastre. Cu fiecare proiect nou compania urmareste sa asigure produse de o tehnologie inovatoare de prima clasa si sa raspunda nevoilor si cerintelor clientilor in cel mai bun mod posibil.

Productia este concentrata in 3 fabrici localizate in Piancoldoli, Castelo S. Pietro Terme si Pietramala fiind 3 ramuri ale activitatilor comerciale in Milano si Roma.

Clients

Partenerii SC Dutescu Profesional Cleaning SRL

Colaboram cu cele mai importante si de prestigiu companii din domeniu.