Formular comanda
Nume/Firma (*)
Invalid Input
Email (*)
Invalid Input
Telefon
Invalid Input
Judet
Invalid Input
Domeniu de utilizare (*)
Invalid Input
Tip de suprafata
Invalid Input
Suprafata (mp)
Invalid Input
Cod antispam (*) Cod antispam
Invalid Input

Distribuitor de echipamente, utilaje si consumabile profesionale pentru curatenie

- unic distribuitor marca Fiorentini -

SC Dutescu Profesional Cleaning SRL este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai importante si cunoscute companii importatoare de masini de spalare/aspirare cu perii si masini de maturat, marca Fiorentini Italia.
In prezent, importam o gama completa de masini de spalat/aspirat si masini de maturat (actionate cu om la bord sau actionate prin impingere), aspiratoare cu vacuum, masini monodisc precum si alte echipamente profesionale ce tin de curatenia unei institutii (masini pentru intretinerea podelelor, aspiratoare pentru mochete, carpete, covoare, uscatoare etc.).
Echipamentul nostru de curatare, multumita simplitatii,conceptului de functionare 90% mecanic, rezistentei si fiabilitatii este folosit in cele mai importante centre comerciale, aeroporturi si gari din Europa, Rusia, Australia, China, Japonia, etc. Mentionam ca firma noastra acopera tot domeniul de curatenie, inclusiv distributia de chimicale prin RYKEM Italia, www.rykem.it , carucioare, mop-uri de la IPC Ready System - www.ipcreadysystem.com , utilaje de spalat sub presiune de la Albertini- www.alberti-international.it , etc.
: